Atelier 51 m2 ruimte bij OpDreef

Er is een mooie en lichte creatieve ruimte beschikbaar van 51 m2 bij de ateliers van Kunstenaarscollectief OpDreef op bedrijventerrein Overvecht Noord aan de Californiëdreef 39b in Utrecht. De ruimte is op de begane grond met een eigen opgang met 2 openslaande deuren. Heel fijn bij het laden en lossen. De ruimte grenst aan een ruime binnenplaats wat tevens onze tuin is.
De ruimte is opgedeeld in 2en. Het voorste gedeelte is een afgesloten werkruimte met raam naar tuin gericht. Het achterste gedeelte is een open werkruimte met dakkoepel en een opslagruimte voorzien van een vide. Het is mogelijk om hier ook een afgesloten ruimte van te maken.
Er is een gemeenschappelijke ruimte met keuken en toiletten.

De huurkosten inclusief servicekosten en voorschot energiekosten zijn (excl. 21% BTW ) € 420,72 (gebaseerd op het energieverbruik van 2022). Het gaat om permanente verhuur.

De ruimte is een deel van de totale ruimte van 94m2.
Het rechter gedeelte van deze ruimte van 94m2 is in gebruik door een beeldend kunstenaar.

Wij zoeken kunstenaars die al een kunstenaars praktijk hebben opgebouwd. En BTW plichtig zijn. Dit i.v.m. de voorwaarden van de Stichting OpDreef.

Kunstenaarscollectief OpDreef bestaat uit 8 kunstenaars en zit nu 20 jaar op deze locatie. Er wordt gewerkt in verschillende disciplines in eigen ruimtes. Samen vormen zij een mooi geheel op een bijzondere plek.

Heb je interesse en wil je meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden en de ruimte zien? Neem dan contact op via ine@inevanderhorn.nl. 06-17558046.

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 420 p/mnd
open_withOppervlakte
51 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • 24/7 toegang
  • Lunch mogelijkheid

Locatie

  • Gratis parkeren
  • Bushalte in de buurt

Uitstraling

  • Creatief