CENTRUM UTRECHT KANTOORRUIMTE 80 M2 15 april 2019

Bedrijfspand/Kantoorkamers voor ondernemers/ZZP'ers CENTRUM
Groot, ruime en lichte kantoorruimte in hartje stad Utrecht met groot gezamelijk dakterras. De kantoorruimte gelegen aan het Jansveld wordt te huur aangeboden, rechtstreeks van de eigenaar.

Omschrijving: Kantoorruimte b.v.o. 80 m2 op rustige en fraaie locatie in Utrecht met uitzicht op de Domtoren! Het kantoor is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar middels trap. Op het dak heeft de kantoorruimte een royaal dakterras en is vrijgelegen op het zuid/oost/west. De kantoorruimte is goed geïsoleerd en enige jaren (4) in zijn geheel gerenoveerd.

De uitvalswegen zijn per auto binnen enkele minuten bereikbaar. In de straat kan er een parkeervergunning worden aangevraagd, tevens is er dan ter overbrugging op de begane grond ‘n parkeerplaats te huur. Om de hoek van kantoorgebouw Jansveld 31 bevindt zich het Centrum van Utrecht (Neude en omgeving). Er is een goede aansluiting met het openbaar vervoer naar het centraal stations, loopafstand naar CS is 1,2 km! Kortom een goed ruim kantoor op een zeer mooie locatie.

Deze kantoorruimte, b.v.o. 80 m2, maakt deel uit van een klein gebouw waar enige andere jonge ondernemers en Landelijke Kamer van (studenten) Verenigingen zijn gehuisvest. De toegang via de begane grond/algemene voordeur. Hier bevindt zich een intercom waar bezoek zich kan melden. Voor de deur zijn er fietsbeugels.
Deze ruimte komt 15 april 2019 beschikbaar. De ruimte kan tevens icm een grote unit (80m2 vanaf 15 april 2019) en/of een kleine vergader/breakout-ruimte(25 m2) gehuurd worden.

De kantoorruimte bevindt zich aan het einde van de gang. De foto’s geven een goede indruk van de ruimte waar momenteel 8 mensen werken en vergaderen. Op de vloer ligt marmoleum, de wanden zijn strak, nieuw plafond met energiezuinige lampen. Op de eerste etage bevindt zich ook de pantry en toilettengroep, tevens is er een schoonmaakkast. Deze worden gedeeld met de overige huurders van Jansveld 31.

De huurprijs is exclusief G/W/E en is € 1.495,00 per maand welke per 3 maanden te voldoen. De kosten voor gas, water en electra (middels eigen electra-tussenmeter), worden jaarlijks afgerekend en komen nu op € 210,00 per maand.
Afspreken om te komen kijken? email verhuuradm78@gmail.com Bellen met 06-55718160

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 1.495 p/mnd
open_withOppervlakte
80 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • 24/7 toegang

Locatie

  • Parkeergarage
  • Bushalte in de buurt
  • Treinstation in de buurt

Uitstraling

  • Zakelijk
  • Huiselijk
  • Creatief

Extra

  • Netwerkmogelijkheden
  • Haal & breng post service