Te huur bij Vondelparc: 200 m2 kantoorruimte ( 3 naast elkaar gelegen ruimtes )

Per direct beschikbaar 200 m2 kantoorruimte, met 30 m2 berging, verdeelt over 3 naast elkaar gelegen ruimtes. De ruimtes zijn ook apart van elkaar te huur.

Totale huurprijs per maand: € 4354 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 5562 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een verhuurbaar vloeroppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het verhuurbaar vloeroppervlak.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor startende en scale-up bedrijven.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Vondelparc.

receptie@vondelparc.nl
T: 030- 2819600

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 4.354 p/mnd
open_withOppervlakte
200 m2