Ruime behandelkamer in Utrecht Wittevrouwen

Lichte, ruime behandelkamer voor een psycholoog, orthopedagoog, coach / kindercoach, remedial teacher, fysiotherapeut of andere behandelaar/begeleider in een zeer rustig gelegen complex in Utrecht-Wittevrouwen. De ruimte kan ook als kantoor worden gebruikt. De behandelkamer ligt op de begane grond in een prachtig gerenoveerde praktijk, met gebruik van wachtkamer, keuken en toilet. De wachtkamer wordt gedeeld met een logopediepraktijk.

De kamer is te huur voor anderhalve dag, namelijk donderdagmorgen en vrijdag de hele dag. Een avond erbij huren is ook mogelijk, bijvoorbeeld maandagavond of donderdagavond. Huurprijs is 269 euro per maand voor deze anderhalve dag, inclusief servicekosten. Servicekosten betreffen Wifi, gas, water, licht, afvoer afval, schoonmaak wachtruimte. Op de huurprijs wordt geen BTW geheven.

Het gaat om behandelkamer 2, van 19,9 vierkante meter - zie plattegrond. Op dit moment worden vloer, verlichting en afscheiding van de wachtkamer vernieuwd. De kamer is gemeubileerd, met tafel, stoelen, vloerkleed, lampen en kast. Huurder krijgt een kolom in de kast. Ruimte kan ook voor het werken met kinderen worden gebruikt, is daar bij uitstek voor geschikt. Beschikbaar vanaf 1 september 2023 (evt. kan een maand eerder al gebruik gemaakt worden van de ruimte).
Bouwstraat 45H
3572 SP Utrecht

De ruimte

euro_symbolHuur
€ 269 p/mnd
open_withOppervlakte
19 m2

Voorzieningen

  • Bedrijfsverzamelpand
  • Gratis WIFI

Locatie

  • Bushalte in de buurt

Uitstraling

  • Creatief

Extra

  • Incl. printen